Αυτοδιοίκηση

Ποια τα τελευταία σενάρια για τον «ανασχηματισμό» στον δήμο Μεσολογγίου

po-karapanos3Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στον «ανασχηματισμό» στους κόλπους των αντιδημάρχων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  ενδέχεται ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος να αναθέσει καθήκοντα αναπληρώτη δημάρχου και τον τομέα της αντιδημαρχίας έργων, στον μέχρι σήμερα πρόεδρο της Κοινωφελούς, Τάσο Σκαρμούτσο.

Επίσης στην προεδρία της Κοινωφελούς θα μετακινηθεί ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Γιώργος Καραπαπάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντιδήμαρχος Οικονομικών θα οριστεί ο κ. Δημήτρης Μπουσμπουρέλης τη θέση του οποίου στο Πνευματικό Κέντρο θα πάρει ο κ. Σπύρος Καρβέλης. Επίσης αλλαγή θα υπάρξει και στη ΔΕΥΑΜ όπου πρόεδρος θα οριστεί ο κ. Λάμπρος Σταθόπουλος.
Επίσης φημολογείται πως «σπάει» την αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής με τον τομέα της καθαριότητας να ανατίθεται στον κ. Ανδρέα Κότσαλο και της «καθημερινότητας» στην κυρία Ευαγγελία Τσέλιου- Παναγοδήμου, στην οποία θα ανατεθούν και καθήκοντα της χωρικής αντιδημαρχίας Οινιαδών.
Τέλος καθήκοντα αντιδημάρχου θα ανατεθούν και πάλι στον κ. Παπαγιώτη Σταράμο που πέρα της χωρικής αντιδημαρχίας Αιτωλικού θα έχει και την εποπτεία για την ΟΧΕ.

messolonghinews.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close