Δυτική Ελλάδα

Ποδηλατοδρομία & συναυλία στην Αμφιλοχία για το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς

pol-amfiloxia-telos-sxolikis-xronias2

Άλλη μια επιτυχημένη ποδηλατοδρομία διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τονΣύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αμφιλοχίας, με την ευκαιρία λήξης του σχολικού έτους.
Η εκδήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια του ΕΥ ΖΗΝ , περνώντας μηνύματα για έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής, προωθώντας τη χρήση ποδηλάτου, ως μέσο άθλησης, ψυχαγωγίας αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος. Χθες το απόγευμα, το λιμάνι της πόλης ήταν κατάμεστο από μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες, οι οποίοι έχοντας ως αφετηρία το λιμάνι πραγματοποίησαν τη διαδρομή: λιμάνι- ανατολική πλαζ και επιστροφή.
Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φίλου Ειρήνη και ακολούθησε ομιλία του κ. Καραϊσκου εκπρόσωπο της τροχαίας που μίλησε για την οδική ασφάλεια του ποδηλάτου.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν αθλοπαιδίες- συμβολικοί αγώνες ποδηλάτου και ακολούθως βραβεύτηκαν ο διακεκριμένος αθλητής του downhill (αγώνας ποδηλασίας ανωμάλου δρόμου)Λάμπρος Φακιόλας με καταγωγή από το Λουτρό Αμφιλοχίας και ο γυμναστής Παν. Ντουμάζιος, που είχε και την επιμέλεια των αγωνισμάτων της εκδήλωσης, για την προσφορά και τη βοήθειά του στους αγώνες του Συλλόγου. Ο Τάσος Κορόζης «Μπούμστος TV» είχε τον σχολιασμό της εκδήλωσης, ενώ έγινε παράλληλη προβολή ιστορικών πληροφοριών σχετικά με την κατασκευή του ποδηλάτου. Η αυλαία της εκδήλωσης έπεσε με τη συναυλία του μαθητικού συγκροτήματος «Just five» κι αφού προηγήθηκε απονομή αναμνηστικών στους αποφοιτήσαντες της γ’ τάξης αλλά και βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν κατά τη τρέχουσα σχολική χρονιά.
Συγχαρητήρια στο Σύλλογο και την πρόεδρο κ. Φίλου για την πρωτοβουλία και την  άριστη οργάνωση για ακόμη μια φορά και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση.

pol-amfiloxia-telos-sxolikis-xronias3

pol-amfiloxia-telos-sxolikis-xronias4

pol-amfiloxia-telos-sxolikis-xronias5

pol-amfiloxia-telos-sxolikis-xronias2

pol-amfiloxia-telos-sxolikis-xronias1

e-maistros.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button