Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Μεγάλη συμμετοχή στον 1ο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου Σχολείων στο Μεσολόγγι (φωτο)

Το 3o Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου διοργάνωσε, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,Ανοιχτό Κέντρο Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας,τον 1ο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου για αγόρια και κορίτσια των Τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου με μεγάλη επιτυχία.

Παρόλο που σήμερα είναι Κυριακή και πλέον όλοι προτιμούν την παραλία για να δροσιστούν η συμμετοχή ήταν μεγάλη από μικρούς μαθητές που πήραν μέρος στον  1ο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου και σίγουρα όποιος έβλεπε τα προσωπάκια των παιδιών στον τερματισμό διαπίστωνε  πόσο χαρούμενα ήταν και πόσο πολύ το ευχαριστήθηκαν.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», η ψυχαγωγία των παιδιών,η συνάντηση των μαθητών των σχολείων της πόλης μας σ΄ έναν αγώνα
που κύρια σημασία έχει η συμμετοχή κι όχι η νίκη.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση η οποία σίγουρα του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερη . Βοήθησαν η Εθελοντική ομάδα Ομάδα Διάσωσης και Έρευνας Μεσολογίου , η Μοτολέσχη Μεσολογγίου ,ο Σύλλογος Δρομέων Μεσολογγίου , ο Ποδηλατικός σύλλογος Μεσολογγίου και οι δάσκαλοι ,δασκάλες του 3ου Δημοτικού σχολείου Μεσολογγίου με την διευθύντρια την κ. Αργυρώ Ζαπαντιώτη που από το πρωί φρόντιζε να είναι όλα στην εντέλεια.Φυσικά η τροχαία Μεσολογγίου ήταν σε όλη την διαδρομή και φρόντισε ο αγώνας να διεξαχθεί με κάθε ασφάλεια για τους μικρούς ποδηλάτες.

Δεν ξεχάσαμε βέβαια και τον κύριο Φαράντο Σωτήρη που είχε την ιδέα του αγώνα και ήταν αυτός που συντόνιζε τα πάντα ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στην εντέλεια.

Τέλος συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στον πρόεδρο της Κοινωφελής Επιχείρησης Μεσολογγίου κ. Τάσο Σκαρμούτσο ο οποίος είναι ανοικτός σε προτάσεις εκδηλώσεων και φροντίζει να πραγματοποιούνται στην εντέλεια.

onairnews.gr

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button