Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας: Μύθοι και πραγματικότητα» – εκδήλωση στον Αστακό

Τo Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) και η Αναπτυξιακή Εχινάδων και Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε., διοργάνωσαν από κοινού, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων & Αιτωλοακαρνανίας, Μύθοι Και Πραγματικότητα, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες εργαζόμενοι των επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας στην Αιτωλοακαρνανία δηλώνοντας τη στήριξη τους στις προσπάθειες του φορέα της ΠΟΑΥ.

Ήταν μια εκδήλωση με ιδιαίτερη σημασία, καθότι οι εργαζόμενοι που αποτελούν την ψυχή των ιχθυοκαλλιεργειών, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά και με επίσημα στοιχεία της Πολιτείας, για την διαδικασία χαρακτηρισμού και οριοθέτησης της Π.Ο.Α.Υ.


poay (3)

Oι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τo χρονικό χωροθέτησης και έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος (ΠΔ) της εν λόγω ΠΟΑΥ. Επίσης, έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις των διαβουλεύσεων τόσο με τις Υπηρεσίες όσο και με τους τοπικούς φορείς του Δήμου Ξηρομέρου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και λοιπών εκπροσώπων όπως και παρουσίαση της μελλοντικής εικόνας της ιχθυοκαλλιεργητικής δραστηριότητας με βάση τους άξονες και τους κανόνες που θέτει το ΠΔ. Έγινε αναλυτική παρουσίαση σχετικά με το πρόγραμμα περιβαλλοντικών μετρήσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί καθώς και εκείνων που πρόκειται με βάση το ΠΔ να προγραμματιστούν.

poay (2)

Η εκδήλωση τέλειωσε με την κοπή της πίτας.

poay (5)

poay (4)

poay (3)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button