Δυτική Ελλάδα

ΠΟΑΣΥ προς Βουλή: "Υιοθετείστε τα παιδιά του υπαρχιφύλακα…"

koi-andritsopoulos

Την οικονομική εvίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου Γ. Ανδριτσόπουλου μέσω των διατάξεων που προβλέπονται,ζητά απο τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μειμαράκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών  Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), με την ακόλουθη επιστολή:

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Με την από 5-8-2011 (ΦΕΚ Α’, 171/5-8-2011), Απόφαση της Βουλής των Ελλήνων προβλέπεται η οικονομική ενίσχυση κατ’ έτος από τον προϋπολογισμό της Βουλής, εν είδει «υιοθεσίας», στα τέκνα των πεσόντων αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος.

Ως γνωστό, την 17-6-2013 ακόμα ένας συνάδελφος, ο Υπαρχιφύλακας Γεώργιος ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ελέγχου επικίνδυνων δραπετών στο Δίστομο Βοιωτίας, αφήνοντας πίσω του τρία (3) ανήλικα τέκνα, ένα εκ των οποίων ήρθε στη ζωή είκοσι (20) μέρες μετά την απώλεια ζωής του αδικοχαμένου πατρός του.

Κατόπιν αυτών, ζητούμε να ενεργοποιήσετε τις διατάξεις της προαναφερθείσας Απόφασης της Ολομέλειας της Βουλής και για τα τέκνα του Υπαρχιφύλακα Γεωργίου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους εν ζωή του Α΄θμιου Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

Επισυναπτόμενα έγγραφα:

1.    Υπ΄αριθμ. 10/2013 από 16/07/2013 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Βοιωτίας.
2.    Υπ΄ αριθμ. 7069 (ΦΕΚ 171, 5/08/2011 τευχ. Α) Απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής

koi-poasykoi-poasy 2

bloko.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close