Δυτική Ελλάδα

Πλούσια η δράση του ΕΕΣ στο Αγρίνιο

epi-erithrosstavrosΤο Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο των ενεργειών του για την στήριξη και ανακούφιση των συμπολιτών μας που βρέθηκαν σε αδυναμία λόγω της οικονομικής κρίσης υλοποίησε κατά το διάστημα των εορτών του Πάσχα δράσεις που είχαν μεγάλη ανταπόκριση τόσο από την πλευρά των φίλων – υποστηρικτών του Ερυθρού Σταυρού όσο και από την πλευρά των συμπολιτών μας που στηρίχτηκαν από τις παραπάνω ενέργειες.

Συγκεκριμένα έγιναν:

26/04 Επίσκεψη εθελοντών κοιν. Πρόνοιας στο 2Ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο.

30/04 Εκκλησιασμός εθελοντών κοιν. Πρόνοιας στο εκκλησάκι του γηροκομείου κατά την Μεγάλη Τρίτη, επικοινωνία και στήριξη των ηλικιωμένων.

08/05 Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του Ερυθρού Σταυρού επίσκεψη το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και συνδρομή στο έργο του προσωπικού του Νοσοκομείου στους πάσχοντες συμπολίτες μας.

09/05 Εκπροσώπηση στην τελετή λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου πολιούχου Αγρινίου.

Επίσης κατά τις ημέρες των εορτών διανεμήθηκαν 75 δέματα τροφίμων και 10 δωροεπιταγές ( συνολικής αξίας 100 ευρώ από τα Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος).

Τέλος το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Κοτρολό Λάμπρο, Παπαθανάση Βασίλειο, Αλεξάκη Κων/νο και Πουρνάρα Χρήστο για την καλοσύνη τους και την προσφορά τους για τις άπορες οικογένειες που βοηθήθηκαν τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button