Γεγονότα

Πλήθος κλοπών στη Βόνιτσα

epi-astynomikotmima-bonitsa«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για κλοπές από ομάδες ρομά στην περιοχή της Βόνιτσας.

Όπως αναφέρει το blog amvrakikosnews πριν λίγες ημέρες μάλιστα παραβίασαν και το γυμναστήριο του γηπέδου ποδοσφαίρου της πόλης και έκλεψαν ένα πολύ μεγάλο μέρος  του αθλητικού υλικού της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.
Όμως δεν έγινε μόνο αυτό: Έξω από το Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας και σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, επαγγελματίες φορτηγατζήδες αφήνουν τα οχήματά τους τα βράδια. Το Σαββάτο λοιπόν το πρωί όταν πήγαν να πάρουν τα οχήματά τους ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ δυσάρεστο θέαμα καθώς διαπίστωσαν ότι από τα φορτηγά έλειπαν οι μπαταρίες καθώς και το …πετρέλαιο!!!!!

Αυτό το τελευταίο κρούσμα ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για όλους μας και κυρίως για τους φορτηγατζήδες οι οποίοι όπως μας πληροφόρησαν θα προχωρήσουν και στην έκδοση ανακοίνωσης για τα τελευταία περιστατικά.Αλλά αυτό που είναι το χειρότερο είναι το ότι αυτό που έγινε, έγινε σε απόσταση πολύ μικρότερη των 100 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα της Βονιτσας. Αναρωτιόμαστε λοιπόν όλοι μας τι άλλο θα πρέπει να γίνει ακόμη για να λυθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

«Να σημειώσουμε κλείνοντας πως πριν από λίγες ημέρες το Α.Τ. Βόνιτσας επισκέφτηκε και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας για να δει από κοντά το πρόβλημα. Φαίνεται όμως και μετά και από τα τελευταία γεγονότα πως η επίσκεψη μάλλον …εθιμοτυπικό χαρακτήρα είχε καθώς δεν έγινε τίποτα!!!», αναφέρει ακόμη το amvrakikosnews.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button