ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Πληροφορίες για μαθητικές καταλήψεις και στο Αγρίνιο την προσεχή Τετάρτη

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα social media της μαθητικής κοινότητας της περιοχής, επίκεινται καταλήψεις σε όλη την χώρα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Κάτι ανάλογο είναι πιθανόν να συμβεί σε σχολεία και του Αγρινίου, Γυμνάσια και Λύκεια.

Οι διεργασίες ανάμεσα σε ορισμένο αριθμό μαθητών είναι γνωστές σε καθηγητές και γονείς. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού και πότε πάρθηκε η απόφαση και ποιο όργανο συντονίζει την διαδικασία.

Τα δεδομένα λένε πως στις 18 Σεπτεμβρίου είναι η πικρή επέτειος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ενώ η 21η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα κατά την οποία πέρυσι είχε χάσει την ζωή του μετά από ξυλοδαρμό ο Ζακ Κωστόπουλος.

Εδώ και χρόνια, πάντως, είθισται τα Γυμνάσια και τα Λύκεια να κλείνουν για μια μέρα ακριβώς την δεύτερη εβδομάδα από την έναρξή τους, ενώ παγκοσμίως οι μαθητικές κοινότητες είναι σε αναβρασμό για το θέμα της κλιματικής αλλαγής. Στην Αμερική υπάρχει γενική απεργία για το ζήτημα στις 20 Σεπτεμβρίου κάτι που στην εποχή των δικτύων εύκολα δημιουργεί τάση…

Ίσως μια μίξη από όλα τα παραπάνω φέρνει την πρώτη κατάληψη της χρονιάς ή τουλάχιστον την πρόθεση κάποιων μαθητών για κάτι τέτοιο.

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close