Ροή Ειδήσεων

Πλημμύρες στην Δογρή-ζημιές και στην Σκουτερά (video-φωτο)

dogri-plhmmyra-1

Συνεχίζονται οι καταγραφές προβλημάτων και σε αυτά προστίθενται και νέα, σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αγρινίου, εξαιτίας της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, που συνεχίζεται. Πλημμύρες υπάρχουν και στην Δογρή της Τριχωνίδας, από ρέματα που υπερχείλισαν.

Στην Δογρή έσπασε ρέμα και πλημμύρισαν εκτάσεις αλλά και τρία σπίτια Από τις 7 το πρωί επιχειρούν μηχανήματα μισθωμένα από τον Δήμο ώστε να  καθαρίσουν το ρέμα, για το οποίο πριν λίγες μέρες το agriniopress.gr , είχε επισημάνει, μετά από αναφορές κατοίκων πως δεν έχει καθαριστεί επαρκώς και υπάρχει κίνδυνος να βουλώσει και να υπερχειλίσει.

dogri-plhmmyra-2

dogri-plhmmyra-3

dogri-plhmmyra-5

Καταστροφές σημειώθηκαν και στην Σκουτερά και συγκεκριμένα στην γέφυρα Κακαβά και στον δρόμο προς Συγκουνέικα.

“Έχει ξαναγίνει στο ίδιο σημείο.  Βούλωσε και το ρέμα που είναι από το σημείο 40 μέτρα. Δεν ασχολήθηκε κανείς για να διορθώσουν την λάθος κατασκευή.

Υπερχειλίζει το ρέμα γιατί η απορροή σωλήνα που έχουν βάλει είναι πολύ μικρή σε διάμετρο. Μήπως μετά και από αυτή την πλημμύρα το διορθώσουν οι υπεύθυνοι; Μιλάμε για έργο που πρέπει να γίνει: Να αλλαχτούν 5 σωλήνες τσιμεντένιες του ενός μέτρου, που το κόστος είναι μικρό. Κινδυνεύουν ζωές για το τίποτα”, λέει στο agriniopress.gr κάτοικος της περιοχής.

Δείτε φωτό από το σημείο:

plimmyra-skoutera-ix

Δείτε περισσότερες  φωτό από την Δογρή:

dogri-plhmmyra-6 dogri-plhmmyra-7 dogri-plhmmyra-8 dogri-plhmmyra-9 dogri-plhmmyra-10 dogri-plhmmyra-11 dogri-plhmmyra-12 dogri-plhmmyra-13 dogri-plhmmyra-14 dogri-plhmmyra-15 dogri-plhmmyra-16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button