ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Άλλο άγχος δεν είχε ο νέος Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: Να ενημερώσει τον Βασίλη Φεύγα!

“Μάχη” δόθηκε με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις πλημμύρες στην περιοχή του Αντιρρίου τα ξημερώματα της Κυριακής και ο κρατικός μηχανισμός δοκιμάστηκε, όπως και οι αντοχές των κατοίκων που είδαν τις περιουσίες τους είτε να καταστρέφονται, είτε να κινδυνεύουν.

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τις καταστροφές στην Χαλκιδική και με μια νέα ηγεσία στα αρμόδια υπουργεία και την Πολιτική Προστασία, που ακόμη “ψάχνεται”…

Ο νέος Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας (φωτο) μάλιστα, όπως φαίνεται με την κατάσταση σε Αχαΐα και Ναυπακτία, τους εκατοντάδες εγκλωβισμένους, τις ζημιές, τους αποκλεισμούς της Ιόνιας κλπ, όχι μόνον συντόνιζε και έδινε κατευθύνσεις, είχε και όλο τον χρόνο να ενημερώνει το πολιτικό προσωπικό της περιοχής… ακόμη και τους πολιτευτές!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέσα από την ανάρτηση του Βασίλη Φέυγα, τον οποίον ο Νίκος Χαρδαλιάς (ο νέος Γενικός δηλαδή…) τον ενημέρωνε για την κατάσταση σε Μακύνεια και Πλατανίτη, “καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας”!

Δεν πρέπει να κυριολεκτεί ο κ. Φεύγας και μάλλον εννοεί ότι κάποια στιγμή πήρε τηλέφωνο κι έμαθε πως πάνε τα πράγματα.

Γιατί αν “καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας” ο κύριος Γενικός ασχολούνταν με το να μιλάει με όλους τους πολιτευτές, τότε… φέξε μου και γλίστρησα! Δεν πρέπει να έκανε άλλη δουλειά!

Οπότε ας θεωρήσουμε ότι απλώς υπερέβαλλε ο υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές με την Νέα Δημοκρατία και ας το ξεχάσουμε…

Π.Η.Τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button