Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

12 νέοι πλειστηριασμοί για σπίτια, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας

Το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» ενημερώνει ότι την Τετάρτη 17/10/18 – Πέμπτη 18/10/18 και Παρασκευή 19/10/18 στην Αιτωλοακαρνανία έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δώδεκα πλειστηριασμοί.

Στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου έντεκα. Οι οκτώ πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.


Οι δύο πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Αργοστολίου Κεφαλονιάς.

Ο ένας πλειστηριασμός του Αγρινίου έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.

Στο Ειρηνοδικείο Βάλτου (Αμφιλοχίας) ένας .

Ο ένας πλειστηριασμός της Αμφιλοχίας έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Αργοστολίου Κεφαλονιάς.

Αφορούν σπίτια, διαμερίσματα, γραφεία, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 611 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Η ανακοίνωση του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή» αναφέρει ακόμη:

“Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι διώξεις μελών των Κινημάτων, κάνοντας χρήση του Ιδιώνυμου, με απώτερο σκοπό τον εκφοβισμό των μελών των Κινημάτων και γενικά του ελληνικού λαού, που διαμαρτύρεται και αντιστέκεται στα συμβολαιογραφικά γραφεία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, στις διακοπές ρεύματος στη διάλυση και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και του νερού, των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών εργοστασίων, των υδροφόρων πηγών, στην κατασκευή Αιολικών Πάρκων, στις Σκουριές και σε κάθε περιβαλλοντική καταστροφή.

Το χρηματιστηριακό κραχ της Τετάρτης 3-10 στην Αθήνα αποτέλεσε την αφορμή και μόνο για να φέρει το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο στην επικαιρότητα πρόταση του Τροϊκανού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τη συγκρότηση Εταιρείας Ειδικού Σκοπού, η οποία θα αγοράζει τα κόκκινα δάνεια από τις Τράπεζες, δίνοντας σε αυτές ομόλογα με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Δηλαδή, μετά τις τρεις  ανακεφαλαιοποιήσεις των «Ελληνικών τραπεζών» από τον Έλληνα φορολογούμενο και κατά πάσα πιθανότητα μιας νέας χρηματοδότησης από τις τσέπες του βεβαρημένου φορολογικά ελληνικού λαού, θα κλιθεί για μια ακόμη φορά ο Έλληνας φορολογούμενος να εξυγιάνει τα χρέη και τα θαλασσοδάνεια των πτωχευμένων «Ελληνικών τραπεζών».

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:

  • Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
  • Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που άρχισαν από 27 Απριλίου.
  • Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.

Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button