ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Αχρείαστη “πλειοδοσία” αιρετών σε προσφορές για τον κορωνοϊό

Βγήκε κι έδωσε το στίγμα ο πρωθυπουργός της χώρας και η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται να ακολουθεί, πήραν σειρά και οι αιρετοί για να συνδράμουν από τους μισθούς τους στη μάχη για τον κορωνοιό.

Καλώς ή κακώς,ο πήχης μπήκε στον μισό μισθό (αντιμισθία)για δύο μήνες,κάποιοι είπαν ότι ήταν καιρός, κάποιοι δεν πείστηκαν.Έγινε όμως μια αρχή και φαίνεται αυτό να συμπαρασύρει κι άλλες πρωτοβουλίες, να δώσει κι ο καθένας όσα μπορεί στον κοινό λογαριασμό που έχει ανοίξει. Ειδικά οι εκλεγμένοι από τους πολίτες,οι δημοτικοί σύμβουλοι π.χ. κάνουν κινήσεις αξιέπαινες.


Μέχρι εδώ καλά.Δεν είναι ωραίο το θέαμα, όμως, να βλέπουμε πλειοδοσία σε προσφορά.Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δώσει και όλη την περιουσία του αν θέλει, καμία αντίρρηση. Αλλά δεν χρειάζεται να φανεί κάποιος πιο κουβαρντας από τον άλλο. Χρειάζεται μια συνέχεια και μια κοινή γραμμή γιατί ο κόσμος θα αρχίσει να νιώθει αποξενωμένος από εκείνους που κάνουν την πράξη να φαίνεται θέμα άνεσης.

Δεν είναι επιχείρημα το “εμένα δεν μου αρέσουν οι μισές δουλειές,τα δίνω όλα”, ούτε είναι της ώρας οι ανακοινώσεις του στυλ “έχω βοηθήσει εγώ κόσμο και κοσμάκη”! Και τα δυο τα διαβάσαμε σε δηλώσεις τοπικών αιρετών.

Δεν είναι της ώρας αυτά. Δεν κάνουμε διαγωνισμό ούτε χρειάζεται κάποια πλειοδοσία που τον πολύ κόσμο θα τον κάνει να νιώσει ακόμη φτωχότερος.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button