ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Κίνημα Αλλαγής: Ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής βιογραφικών για τα ψηφοδέλτια

Ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή βιογραφικών για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής έχει ανοίξει, όπως ενημερώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκεφθούν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει ότι έχει ανοίξει στον σύνδεσμο: https://psifodeltia.kinimaallagis.gr, ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή βιογραφικών για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής.


Η μεγάλη και σπουδαία για τον τόπο προσπάθεια ανασυγκρότησης του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου συνεχίζεται αδιάκοπα  με το Κίνημα Αλλαγής   να προχωρά μπροστά με ενότητα και με τη δύναμη που δίνει η ισχυρή θέληση των προοδευτικών πολιτών.

Ο ρόλος μας οφείλει να είναι διακριτός με αυτόνομο λόγο και στρατηγικός στόχος μας πρέπει να είναι  η μεγάλη Πολιτική Αλλαγή και η ανάδειξη του Κινήματός μας σε δίκαιο Πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, που θα αποτελέσει ταυτόχρονα δυναμική απάντηση στη συντηρητική επιλογή ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Απέναντι στις διχαστικές πολιτικές εμείς απαντάμε με ένα ξεκάθαρο προγραμματικό πλαίσιο αποτελεσματικών λύσεων στα μεγάλα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων».

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button