Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πλάτανος Καλυβίων: Κατεδαφίστηκε το κτίριο των αποθηκών της Ένωσης

Ένα μεγάλο κτίριο που χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 70 και χρησίμευε επί πολλά χρόνια σαν αποθηκευτικός χώρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Αγρινίου, στην περιοχή Πλατάνου Καλυβίων, γκρεμίστηκε αυτές τις μέρες για να δημιουργηθούν στο μέλλον νέες εγκαταστάσεις από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Νεάπολης».

Το συγκεκριμένο κτίριο είχε κτισθεί στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 και σε αυτό διατίθονταν λιπάσματα και αγροτικά εφόδια για τους αγρότες της περιοχής. Με τα χρόνια οι δραστηριότητες αυτές ατόνησαν και τελευταία η ΕΑΣ Αγρινίου προχώρησε σε συμφωνία ανταλλαγής οικοπέδων με τον νεοσύστατο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Σπαραγγιού και Λοιπών Οπωροκηπευτικών Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Νεάπολης» ο οποίος θα αξιοποιήσει την έκταση αυτή για να επενδύσει και να δημιουργήσει εν ευθέτω χρόνω, σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταποίησης ακτινιδίων, δαμάσκηνων κ.ά.


Το παλιό κτίριο επί της οδού Αγρινίου – Καλυβίων αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού έχουν απομείνει μόνο μπάζα και κάποιοι τοίχοι του, αλλά σύντομα και αυτά θα κατεδαφιστούν και θα απομακρυνθούν από το οικόπεδο…

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω κτίριο τον περασμένο Δεκέμβριο είχε βρει τραγικό θάνατο ο 36χρονος Αγρινιώτης Πολιτικός Μηχανικός Κώστας Τασούλης.

kalyvia.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button