Δυτική Ελλάδα
Πλαγιά Bόνιτσας: Έτοιμα τα τρακτέρ για τον κόμβο Αγίου Νικολάου
Αυτήν την ώρα, οι αγρότες στην Πλαγιά (Ακτίου Βόνιτσας) με τα τρακτέρ τους βρίσκονται από το πρωί στην πλατεία και αναμένεται αύριο το πρωί να κινηθούν προς τον Κόμβο του Αγίου Νικολάου, παρατάσσοντας τα οχήματά τους στο δρόμο, συμμετέχοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου.

Ο Αντιπρόεδρος του αγροτικού συναιτερισμού Πλαγιάς Πάνος Μπουρδάρας κάνει λόγο για μέτρα «λαιμητόμο» (ασφαλιστική μεταρρύθμιση, φορολογία των αγροτών) που θα αφανίσουν κάθε αγροτικό εισόδημα τονίζοντας ότι με τα μέτρα που προωθούνται θα σβήσει ο πρωτογενής τομέας, θα χάσουμε όλοι τις δουλειές μας και θα είμαστε και χρεωμένοι απέναντι σε τράπεζες, εμπόρους και άλλους φορείς.
Αύριο Σάββατο, οι αγρότες από την Πλαγιά, με τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και οχήματα θα δώσουν μαζικό παρών στο αγροτικό Συλλαλητήριο στον Αγιο Νικόλαο Βόνιτσας.
xiromeronews
Χορηγούμενη