Αγγελόκαστρο: Είχε πιστόλι, φυσίγγια και λαθραίο καπνό

Στην σύλληψη ενός 63χρονου προχώρησαν το μεσημέρι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αγρινίου, για παράβαση του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Σε χωράφι του 63χρονου στο Αγγελόκαστρο, στις 12:30 μ.μ. μετά από έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου των 9 χιλιοστών, μια γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια, ένα κουτί με θήκη φυσιγγίων με 21 φυσίγγια κρότου – αερίου, καθώς και μια νάιλον σακούλα με 32 γραμμάρια κομμένου καπνού.


Ακολούθησε έρευνα και σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 63χρονου και εκεί βρέθηκαν ακόμη πέντε φυσίγγια και μια νάιλον συσκευασία με 84 γραμμάρια κομμένου καπνού.

Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικων του Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη και χωράφι ιδιοκτησίας του σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι κρότου, 26 φυσίγγια κρότου- αερίου, καθώς και 116 γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης”.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγγελόκαστρο Ασφάλεια Αγρινίου καπνός πιστόλι σύλληψη