ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Πιο δημοφιλής ο Πολάκης ή ο Ξανθός;

Στο Αγρίνιο, και συγκεκριμένα στον Άγιο Κωνσταντίνο, την Τετάρτη αναμένεται ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ένας από τους πρώην υπουργούς και τους τωρινούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θεωρείται πως αντιπροσωπεύει καλύτερα τον μέσο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοφιλής και οξύς πάντα έλκει την κομματική βάση.

Αυτό που φαίνεται άξιο έρευνας για το κόμμα που κυβερνούσε μέχρι πριν έναν χρόνο είναι η δημοφιλία του… ανωτέρου του στο τότε υπουργείο Υγείας, του υπουργού Ανδρέα Ξανθού. Σύμφωνα με έρευνα πριν από μια εβδομάδα της εταιρείας Prorata SA οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στο δικό του κοινό η Έφη Αχτσιόγλου αλλά στο σύνολο όλων των ψηφοφόρων ο Ανδρέας Ξανθός!

Αυτό είναι ένα εύρημα που σίγουρα θα πρέπει να απασχολήσει το κόμμα καθώς φαίνεται πως ο «σκληρός» πυρήνας θέλει Παύλος Πολάκη αλλά ο κόσμος όπου θα αναζητηθούν ψήφοι θέλει Ανδρέα Ξανθό!

Έναν πιο συζητήσιμο, μετριοπαθή άνθρωπο, που έκανε όλη την αληθινή δουλειά μακριά από τα social media και που στην κρίση της πανδημίας, για παράδειγμα, έδωσε αμέριστη στήριξη στον Τσιόδρα και την ομάδα του…

Σίγουρα ενδιαφέρον εύρημα, αν μη τι άλλο.

η συντακτική δημοσκοπική μονάδα

4 Σχόλια

  1. Θεωρώ ατυχή τη σύγκρισή σας …. Στον Συριζα ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ στο λαό αυτής της χώρας ,είναι χρήσιμοι όλοι οι πολιτικοί,όσοι με το δικό του χαρακτήρα ο καθένας, ασκούν όμως εξουσία ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και υπολογίζουν και τη τελευταία δεκάρα, που στερείται ο φτωχός εργαζόμενος για το καλό της χώρας!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ, σ έναν χώρο ιερό, αυτόν της Υγείας, που τον βρήκαν “στάχτη και μπούρμπουρη” το 15 , απ τα μεγάλα φαγοπότια και τον άφησαν σε ανεκτά επίπεδα, τέτοια, που και στον κορωνοιό ( αποδεδειγμένα πια) παρά τα ελλείμματα ακόμη,να μπορεί το σύστημα, ΞΕΧΡΕΩΤΟ ,ΝΑ ΣΤΑΘΕΊ ΌΡΘΙΟ!!! Αντί ως πολίτες να μας βάζετε να τους συγκρίνουμε για το θυμικό τους, για να κάνετε εσείς οι δημοσιογράφοι “θέαση”, ας τους πούμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων, που δεν ζήλεψαν στη θητεία τους τον Άδωνη ή τον Αβραμόπουλο και άφησαν έργο πίσω τους για όλους μας και κυρίως για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας σε δύσκολους καιρούς όπως τώρα….. κι ας κάνουμε καμιά σύγκριση στα λόγια και αντίστοιχα στα έργα στην Υγεία των τωρινών, που πρώτα χειροκροτούσαν τους γιατρούς και τώρα τους δέρνουν ,που πρώτα τους παίζαν έξω απ τα νοσοκομεία μουσική και τώρα τους γυρίζουν οι γιατροί ,όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά τη πλάτη,σε ένδειξη διαμαρτυρίας!!! Τώρα αν ο Ξανθός λέει, πως βρήκαν υπερχρεωμένα τα Νοσοκομεία μας κι ο Πολάκης λέει ” Καθίκια, τα φάγατε!” , τον Έλληνα πολίτη αυτό, που τον νοιάζει είναι ό,τι το κόπο του τον βάλαν κάποιοι ,με ευθύνη κάποιων στη τσέπη τους!!!! Εκτός απ τους πολιτικούς κι άλλοι πρέπει να μάθουμε τι να εκτιμούμε και τι να ξεχωρίζουμε…… Εκτός αν ο σκοπός είναι άλλος και πρέπει να υπηρετηθεί πάση θυσία…. ακόμη και με ατυχείς , αστείες συγκρίσεις….

    1. Μην αναστατώνεσαι αγαπητή. Το σάιτ αυτό όπως και η πλειοψηφία των media έχουν συγκεκριμένη εργοδοσία. Δεν είναι τυχαίο που σαν χώρα είμαστε στην 83η θέση σε σύνολο 141 χωρών της Ε.Ε στον δείκτη ανεξαρτησίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button