ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Pink the city: Και ο Παναιτωλικός στα ροζ για καλό σκοπό

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά η δράση Pink the city στο Αγρίνιο, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Από τα δρώμενα, που είχαν ιδιαίτερο και συμβολικό χαρακτήρα, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας του Παναιτωλικού.


«Με περηφάνια, τα κορίτσια της ομάδας γυναικών του Παναιτωλικού συμμετείχαν στη συμβολική πορεία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στέλνοντας δυνατό μήνυμα ζωής, ελπίδας και αισιοδοξίας στο πλαίσιο του 13ου Pink the City.

Η παρουσία της ομάδας μας σε αυτή τη σημαντική δράση αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που προάγει την ενημέρωση, την πρόληψη και τη στήριξη των γυναικών», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Χορηγούμενη
600x338 2025 Τοπική Διαφήμιση
χαλιμουρδας εκο Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button