ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Πολύ τον πίεσαν τον Βορίδη για τον Αχελώο τα στελέχη της ΝΔ σήμερα

Είναι σαφές πλέον ότι τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλουν να σπάσουν αυγά, ακόμη και μετά από τις τελευταίες εκλογές όπου πήραν ιστορικά προπύργια του κεντροαριστερού χώρου και κανονικά θα έπρεπε να νιώθουν σε θέση ισχύος.

Ήρθε σήμερα στο Επιμελητήριο ο υπουργός Μ.Βορίδης και τι είπε επί της ουσίας; Ότι θα προσπαθήσουν να πάρουν όσο περισσότερο νερό μπορούν από τον Αχελώο αλλά χωρίς να πάνε στα δικαστήρια και να έχουν εμπλοκές! Πως θα γίνει αυτό, από τη στιγμή που τα σχέδια διαχείρισης είναι συγκεκριμένα και οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι κι αυτές συγκεκριμένες, δεν το εξήγησε…

Του εξέφρασαν λέει «τις ανησυχίες τους» οι παριστάμενοι. Ε, δεν έπρεπε να είναι τόσο σκληροί, έπρεπε να τον αφήσουν να αναπνεύσει τον άνθρωπο!

Έχει μια γενική κατεύθυνση λέει η κυβέρνηση και το υπουργείο του «να σταματήσουμε να τραβάμε νερό από το υπέδαφος να πάμε σε αξιοποίηση των επιφανειακών μας υδάτων»!

Δηλαδή, στερέψαμε το υπέδαφος για να ποτίζουμε βαμβάκια με το «κανόνι» στον κάμπο της Θεσσαλίας τώρα να στερέψουμε και τον άνω ρου του Αχελώου, αλλά στο πλαίσιο των αποφάσεων της Δικαιοσύνης, μην χρειαστεί και μπλέξουμε στα δικαστήρια!

Δεν αντέχουν σε κριτική όλα αυτά. Καταλαβαίνει κανείς ότι ήταν μια κομματική πίττα σήμερα στο Επιμελητήριο αλλά να μην κοροϊδευόμαστε ότι τέθηκαν και τα… θέματα της περιοχής στον κ. υπουργό. Μάλλον αυτός τα έθεσε τα θέματα…

η συντακτική άνυδρη μονάδα

Ένα Σχόλιο

  1. Ραγιάδες εκλεγμένοι οσφυοκαμπτες

    Δημαρχος κάνει τον ζόρικο στο δημοτικο συμβουλιο και όταν πάει πάρα πέρα τον πιάνει αλαλια.

    Καλά για τον Περιφερειαρχη του σπηλιοπουλου δεν αξίζει να σχολιάσει κάνεις. Μόνο για καφέ δεν τον στέλνουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button