ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η εξομολόγηση του Πέτρου Γαϊτάνου

Η αμαρτία του σαρκικού έρωτα, τα σκάνδαλα στην Εκκλησία, η πρόταση από την Χρυσή Αυγή, η Αριστερά, τα χρήματα από τη διαφήμιση

Για πρώτη φορά ο Πέτρος Γαϊτάνος σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί λεπτό προς λεπτό. Ο ερμηνευτής, που έχει ταυτιστεί με την εκκλησιαστική και την παραδοσιακή μουσική, απαντάει σε όλες τις; ερωτήσεις που θα μπορούσαν να του κάνουν. Μίλησε στο The Caller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, στην εκπομπή «7» και δεν έκρυψε τίποτα από όλα όσα πιστεύει και πρεσβεύει.

Ανάμεσα σε άλλα, ξεχωριστή θέση κατακτούν όσα είπε για:

Η διασημότητα, ο Χριστός και η γραφικότηταΟι αμαρτίες

Ως άνθρωπος που ζει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του με εκκλησιαστικό τρόπο, περιγράφει τι σημαίνει αμαρτία σύμφωνα με τις πατερικές γραφές, αναλύει τις δικές τους αμαρτίες και τον αγώνα συνειδητοποίησης και μετάνοιας που δίνει. Μάλιστα, μιλαέι για τον έρωτα σύμφωνα με την Εκκλησία και τις ευλογίες της, αλλά και την προσωπική του αγάπη στον σαρκικό έρωτα και την δική του αμαρτία.

Πώς κερδίζει τα χρήματά του, οι δουλειές του, οι συνεργασίες του
Μπορεί να είναι απορία πολλών πώς βιοπορίζεται ο Πέτρος Γαϊτάνος και εκείνος φρόντισε να την απαντήσει. Μιλάει για τα χρήματα που κερδίζει από τις συναυλίες, το κανάλι του στο YouTube, τη δισκογραφία του, τις παραγωγές που έχει τα δκαιώματά τους και τις συναυλίες του το καλοκαίρι του 2021.

Η διαφημιση

Η συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ καταστήματος παιχνιδιών θα μείνει ανεξίτηλη. Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που είπε «ναι» και μάλιστα, δηλώνει: «Αποφάσισα να το κάνω γιατί δεν είμαι στείρος και κομπλεξικός. Ήθελα ο κόσμος να δει τον Πέτρο που έχει χιούμορ». Με πλήρη ειλικρίνεια μιλάει για την αμοιβή του, που καθόλου ευκαταφρόνητη δεν ήταν.

Η Χρυσή Αυγή
Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι δέχτηκε πρόταση να συνταχθεί μαζί τους και περιγράφει την απάντησή του, τα συναισθήματά του, την αντίδρασή τους και ξεκαθαρίζει όσα βιώνει μετά το εξομολογούμενο λάθος του στην τοποθέτησή του.

Η σχέση του με την Αριστερά και τα κόμματα

Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε μία ανασκόπηση της πορείας του, μιλάει για τη συνεργασία και την ιδεολογική «συγγένεια» του με την Αριστερά.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος

Thecaller.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button