Πετροπόλεμος, φωτιές και δακρυγόνα δίπλα από το Αστυνομικό Μέγαρο (video-φωτο)

Συμπλοκές μεταξύ Αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών σημειώθηκαν στην εθνική οδό , στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο, λιγο πριν τις 9 το βράδυ .

Νωρίτερα οι διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και συνεπλάκησαν με αστυνομικούς οι οποίοι  έκαναν  χρήση χημικών. Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ακροβολισμένες προς την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης , ενώ ακριβώς απέναντι από την άλλη πλευρά της εθνικής οδού κινούνται διαδηλωτές που επιδίδονται σε πετροπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις.


21:27 Διαδηλωτές βρίσκονται στο ύψος της υπηρεσίας του μηχανολογικού , ενώ ακροβολισμένες παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις πέριξ του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης . Στον χώρο βρίσκεται και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , άνδρες της οποίας κατέσβησαν τις φωτιές στους κάδους.

Τα γραφεία της Χρυσής Aυγής είναι κλειστά , ενώ δεν είναι αναμμένοι οι προβολείς που φωτίζουν το συγκεκριμένο κτίριο.

21:37 Οι διαδηλωτές αποχώρησαν προς το κέντρο του Αγρινίου, στο οποίο κατευθύνονται και αστυνομικές δυνάμεις που αναμένεται με διακριτικότητα να παρακολουθούν τις κινήσεις τους για την αποφυγή τυχόν εκτρόπων.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress