ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πετρέλαιο κίνησης: Σε ποιο μέρος της χώρας έφτασε να πωλείται το diesel προς 2,299 ευρώ το λίτρο

Κακά μαντάτα για τους οδηγούς που βάζουν πετρέλαιο κίνησης. Οι τιμές στα βενζινάδικα ανηφορίζουν διαρκώς και οι ίδιοι παραμένουν έντονα προβληματισμένοι από το ξέφρενο ράλι ανόδου…

Ένας από τους λόγους που επέλεξαν να αγοράσουν αυτοκίνητο με πετρέλαιο κίνησης, ήταν η τιμή του καυσίμου. Το diesel μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ήταν πολύ πιο φθηνό από την αμόλυβδη βενζίνη και αυτό είχε μετρήσει στην τελική τους απόφαση. Αυτό πλέον έχει ανατραπεί. Σε πολλά βενζινάδικα το πετρέλαιο κίνησης πωλείται πιο ακριβά ή έστω σε τιμή παραπλήσια με την απλή αμόλυβδη.


Σταματάτησε η επιδότηση του diesel κίνησης συνεπώς η τιμή του έφτασε και ξεπέρασε σε πολλά πρατήρια της Μαγνησίας τα 2 ευρώ το λίτρο. Το πετρέλαιο κίνησης έφτασε να είναι πλέον πιο ακριβό από την αμόλυβδη βενζίνη.

Οι ιδιοκτήτες των ΙΧ, αλλά και των φορτηγών που χρησιμοποιούν το πετρέλαιο κίνησης για καύσιμο, καλούνται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τις αυξήσεις, καθώς η κυβέρνηση σταμάτησε να επιδοτεί τα 15 λεπτά ανά λίτρο στην αντλία.

Εκεί που η μέση πανελλαδική τιμή του πετρελαίου κίνησης ήταν στα 1,823€/l, πλέον έφτασε τα 1,973€/l. Οι νέες τιμές έχουν ήδη αναρτηθεί στα πρατήρια προκαλώντας απόγνωση στους ιδιοκτήτες οχημάτων που «καίνε» diesel.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι τιμές του πετρελαίου κίνησης έχουν χτυπήσει κόκκινο τόσο στη Μαγνησία όσο και στα νησιά των Σποράδων…

Βόλος: 2,226 €

Πήλιο: 2,239 €

Σκιάθος: 2,240 €

Αλόννησος: 2,299 €

 

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button