Περσεφόνη Πιστιόλη: “Ανάλγητος ο πρωθυπουργός αγνοεί και εμπαίζει τον Έλληνα πολίτη”

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Κίνημα Αλλαγής Περσεφόνη Πιστιόλη σχολιάζει την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κανάλι OPEN.

Χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα “αμετανόητο”, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην εξουσία, ενώ τον κατηγορεί πως “καλύπτει τον Κ. Καραμανλή, καλύπτοντας έτσι και τις δικές του ευθύνες για τις αχρείαστες και καταστροφικές πολιτικές που ακολούθησε”.


Αναλυτικά η δήλωση της κ. Πιστιόλη:

“Για άλλη μια φορά χθες ο κ. Τσιπρας απέδειξε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η παραμονή του στην εξουσία εξαντλώντας ακόμη και την τελευταία ημέρα ,όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.

Επανέλαβε ότι αυτός ήταν που έβγαλε τη χώρα απ τα μνημόνια και ότι το μεγάλο ατού του είναι-άκουσον άκουσον- η οικονομία μ’ όλα τα αρνητικά ρεκόρ που αυτή καταγράφει επι πρωθυπουργίας του.

Δεν ακούσαμε όμως καμία κουβέντα απολύτως γι αυτόν που έφερε τον πραγματικό εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας (2004-2009),δημιουργώντας κ κρύβοντας ταυτόχρονα το δυσθεώρητο έλλειμμα του 15% και προκαλώντας έτσι την είσοδο της χώρας σε Μνημόνιο.

Καλύπτοντας λοιπόν τον Καραμανλή καλύπτει και τις δικές του ευθύνες για όλες αυτές τις αχρείαστες και παράλληλα καταστροφικές πολιτικές.
Συνέταιροι με τον Καραμανλή στις πολιτικές, συνέταιροι και στις ευθύνες συνεχίζουν μαζί το ίδιο έργο.

Όσον αφορά τον κυβερνητικό του εταίρο το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί θα συνεχίσουν το παιχνιδάκι τους κελεύοντας ο ένας τον άλλο.

Αμετανόητος , λοιπόν και εξαιρετικά ανάλγητος ο πρωθυπουργός αγνοεί και εμπαίζει τον Έλληνα πολίτη που στενάζει και ασφυκτιά καθημερινά μέσα σε συνθήκες οικονομικές εξαιρετικά άσχημες χωρίς να αχνοφαίνεται κάποιο σημείο ανάπτυξης.

Παράλληλα στον εθνικό τομέα διαμορφώνονται επικίνδυνες καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο την εθνική ακεραιότητα αλλά και την ίδια τη δημοκρατία πυροδοτώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό διχασμού που θα συνεχιστεί απ ότι φαίνεται μέχρι τις εκλογές με ατελείωτη παροχολογία αλλά και το σοβαρό ενδεχόμενο καταφυγής.

Σ ένα νέο μηχανισμό στήριξης.”

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Open Αιτωλοακαρνανία Περσεφόνη Πιστιόλη συνέντευξη Τσίπρα υποψήφια βουλευτής ΚΙΝΑΛ