Αυτοδιοίκηση

Περισσότερες θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στον δήμο Θέρμου

koi-thermo

Η κατανομή θέσεων  Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Θέρμου  από 16 θέσεις το 2015  , ανήλθαν  στην φετινή κατανομή  στις 70 θέσεις “χάρη  στις συντονισμένες προσπάθειες  της δημοτικής αρχής  και του Δημάρχου”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Αναλυτικά:

  “Η τελευταία αύξηση  κατά 20 θέσεις   για το έτος 2018  από  50 θέσεις  το 2017 , ήταν το  αποτέλεσμα  εγκαίρου αιτήματος  προς την Γενική Γραμματεία  Διαχείρισης  Κοινωνικών και Άλλων Πόρων  με  το υπ’αρ. πρωτ. 1795/19-3-2018  εγγράφου του δημάρχου  Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα  με το οποίο αιτούνταν : «… Σας ενημερώνουμε  ότι ο δήμος Θέρμου  ανήκει  στους μικρούς Ορεινούς  Δήμους με μεγάλες ανάγκες , καθόσον  δεν έχει αυτοτελή  Τεχνική Υπηρεσία και αδυνατεί  να εκτελέσει  έργα δι’αυτεπιστασίας και να προβεί  σε συντήρηση κοινοχρήστων  χωρών  πλατειών  και Παιδικών Χαρών . Παρακαλούμε όπως εκτιμήσετε   την δυνατότητα επιπλέον  ενίσχυσης  του Δήμου μας με 20 θέσεις Εργατών Γενικών Καθηκόντων  ώστε στην τελική κατανομή  σας να έχουμε 70 θέσεις Κοινωφελούς εργασίας…» .

Το αίτημα αυτό  του Δήμου  συζητήθηκε  επίσης στην συνάντηση  του Δημάρχου  με την Υπουργό Εργασίας κ. Θεανώ Φωτίου  στην διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Πάτρα .
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Ως δημοτική αρχή  δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση  της απασχόλησης  και της κοινωνικής προστασίας των πολιτών  μέσα από διάφορες δράσεις και δομές .”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button