Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Περιοδεία του ΚΚΕ και ομιλία του Νίκου Μωραΐτη στην Τρύφου (φωτο)

Περιοδεία, συγκέντρωση και ομιλία του Νίκου Μωραΐτη στην Τρύφου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο αναφέρει τα εξής:

Περιοδεία και συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρύφου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Νίκος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα σκληρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα τέσσερα χρόνια, σε συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, καθώς και για διάφορα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής.


Ο Ν. Μωραΐτης αναφέρθηκε επίσης στην τραγική κατάσταση που βιώνουν οι μικροί και μεσαίοι αγρότες από την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων. Επισήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση ικανοποιεί, όπως και οι προηγούμενοι, τα αιτήματα των μεγαλοαγροτών, προσθέτοντας ότι ο στόχος είναι η συγκέντρωση γης, παραγωγής και επιδοτήσεων σε λίγα χέρια μεγαλοαγροτών και καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Αναφέρθηκε, επίσης, στη φοροληστεία του αγροτοκτηνοτροφικού εισοδήματος, στο πετσόκομμα των εξισωτικών αποζημιώσεων, στην επιβολή ΕΝΦΙΑ στα βοσκοτόπια, στην αύξηση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές. Έφερε παραδείγματα που η πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, υπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγαλοαγροτών και των μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου, είναι που τσακίζουν τους αγρότες, όπως η συνεχώς μειούμενη τιμή του γάλακτος.

Καταλήγοντας, στάθηκε στην ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη, ώστε η ψήφος τους να μην είναι μια ακόμη χαμένη ψήφος, αφού μόνο το ΚΚΕ είναι αυτό που την επόμενη των εκλογών θα συνεχίσει να μάχεται, μέσα και έξω από τη Βουλή, για τα δικαιώματα των εργαζομένων, των ανέργων, των αγροτών, των συνταξιούχων.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button