Ξάγρυπνοι στην περιμετρική Αγρινίου…

Για σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι στην περιοχή της περιμετρικής Αγρινίου ( παλαιό νοσοκομείο- κόμβος με την επαρχιακή οδό Αγρινίου- Καρπενησίου) κατά τις βραδινές και πρωινές ώρες, κάνουν λόγο καταγγελίες που έγιναν στο agriniopress.gr

“Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και με την άνοδο της εξωτερικής θερμοκρασίας, ανοίγουμε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες στα σπίτια μας για να πάρουμε λίγο αέρα μιας και η συνεχής χρήση των κλιματιστικών δεν είναι και η καλύτερη λύση”, επισημαίνεται αρχικά στη σχετική καταγγελία.


Το πρόβλημα ξεκινάει όταν έρχεται η ώρα του ύπνου. Καθ’όλη την διάρκεια της νύχτας, αυτοκίνητα και μηχανές, με τροποποιημένες εξατμίσεις, πηγαινοέρχονται κάνοντας κόντρες-επίδειξη με αποτέλεσμα ο θόρυβος που φτάνει στα σπίτια να είναι εκκωφαντικός.

“Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε και περιμένουμε να ξημερώσει ώστε να κλείσουμε τα παράθυρα και να καταφέρουμε να κοιμηθούμε λίγες ώρες.
Πρέπει να αναδείξετε αυτό το πρόβλημα μήπως γίνει κάτι, αφού η αστυνομία αδυνατεί να κάνει το παραμικρό, διαφορετικά θα αρχίσουμε να παίρνουμε υπνωτικά χάπια.”, αναφέρουν ακόμη κάτοικοι της περιοχής, που ουσιαστικά ζητούν πιο συχνή αστυνόμευση, ώστε να αποτρέπεται αυτή η παραβατική οδηγική συμπεριφορά

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ηχορύπανση καταγγελίες κάτοικοι περιμετρική Αγρινίου