ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Στο “περίμενε” για βάψιμο το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου

Αρκετά είναι τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου που κατά καιρούς παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα, τα οποία όμως τις περισσότερες φορές διευθετούνται και με τη συνδρομή υπηρεσιών του δήμου.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγα τα σχολεία τα οποία αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα, η επίλυση των οποίων δεν είναι το ίδιο εύκολη και βρίσκονται στο “περίμενε” για την διευθέτησή τους.

Ένα από τα σχολεία που αντιμετωπίζει ένα τέτοιο χρόνιο πρόβλημα είναι το Γυμνάσιο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Δημήτριος Διαμαντής, δήλωσε πως τα άμεσα ζητήματα λειτουργίας που προκύπτουν επιλύονται και με την συνδρομή του Δήμου όπου προβλέπεται.

Ωστόσο, το σχολικό κτίριο έχει ανάγκη μερικών επισκευών και βαψίματος τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, για λόγους αισθητικής και υγιεινής, αλλά και για λόγους ασφαλείας.

“Τούτα είναι θέματα που χρονίζουν. Προς τούτο έχουν γίνει οι δέουσες ενέργειες και η σχολική κοινότητα ευελπιστεί στην, κατά το δυνατόν, ταχύτερη φροντίδα του κτιρίου” ανέφερε ο κ. Διαμαντής στην επικοινωνία που είχε μαζί του το agriniopress.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το σχολείο εδώ και μήνες έχει καταθέσει επίσημα την αίτηση έτσι ώστε να βαφτούν οι εσωτερικοί (κατά κύριο λόγο) αλλά και οι εξωτερικοί του χώροι, έχοντας λάβει διαβεβαιώσεις πως αυτό θα συμβεί εντός του 2019, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το πότε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button