Δυτική Ελλάδα

Περιφερειακή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας: Οι οδηγοί της Δυτ. Ελλάδας λένε τη γνώμη τους

imerida-asfaleia

 

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ζητεί τη συνεισφορά των οδηγών της Δυτικής Ελλάδας μέσω ηλεκτρονικής έρευνας γνώμης. Η 22α Μαρτίου, ημέρα απώλειας του Πάνου Μυλωνά από τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών, έχει οριστεί ως Περιφερειακή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας για τη Δυτική Ελλάδα.

Κατά παράδοση, την ημέρα αυτή, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αναλαμβάνει (από κοινού με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας) πρωτοβουλίες για την προώθηση της υπεύθυνης οδήγησης (βλ. «PitStop στη Γέφυρα για δωρεάν έλεγχο του βαθμού συντήρησης των οχημάτων» / 2016-2017).

Φέτος, με επιπλέον δεδομένο το νέο οδικό τοπίο που διαμορφώθηκε στην περιοχή μέσω της ολοκλήρωσης των αυτοκινητοδρόμων, αποφασίστηκε να ζητηθεί η γνώμη των οδηγών της Δυτικής Ελλάδας μέσω ηλεκτρονικής έρευνας, η οποία ξεκινά σήμερα μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduXRkVm1lduwklpy1nGpf-z3XNgZMXj5YUlEAbJhXEMlYwNA/viewform

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου χρειάζεται λίγα μόνο λεπτά και διαφυλάσσει την ανωνυμία των συμμετεχόντων, ενώ διενεργείται με «επίκεντρο» τη σελίδα της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» στο Facebook https://www.facebook.com/mazigefyra/

Με τον τρόπο αυτό, το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ζητεί (δια της συμμετοχής στην έρευνα) τη συμβολή των οδηγών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να αποτυπωθούν συμπεριφορές και προτεραιότητες, που θα οδηγήσουν σε συμπεράσματα χρήσιμα για τη διαμόρφωση του πλάνου κοινής δράσης του Ινστιτούτου και των τοπικών εταίρων του.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα εδρασθούν στις απαντήσεις που θα δοθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 23/3 και θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button