Αυτοδιοίκηση

Περιφερειακό συμβούλιο την Τρίτη

po-perifsynedrio2Το νέο νοσοκομείο Αγρινίου, η Μανωλάδα και οι τελευταίες εξελίξεις με την παραγωγή φράουλας στην περιοχή αλλά και ο περιφερειακός φόρος από την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων είναι από τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν στην επομένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50),  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Αναλυτικά:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
1.    Επερώτηση του Επικεφαλής της Παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση- Αντικαπιταλιστική Κίνηση Δυτικής Ελλάδας»   κ. Δημ. Δεσύλλα  σχετικά με το  νέο νοσοκομείο Αγρινίου της Π.Ε. Αιτωλ/νίας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.    Συζήτηση και ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή παραγωγής φράουλας, μετά τα τελευταία γεγονότα στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.
(εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας
Ηλείας  κ. Χαράλαμπος Καφύρας)
2.    Ενημέρωση, συζήτηση και διαμόρφωση πρότασης για τον τρόπο    κατανομής του  περιφερειακού φόρου, από την εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
(εισηγητής :Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα εποπτείας
μεγάλων δικτύων Υποδομών & Υδρογονανθράκων
κ. Γεώργιο Αθανασόπουλο)
3.    Συζήτηση σχετικά με τους πυρόπληκτους της Π.Ε. Ηλείας και τις πιστώσεις του Ειδικού  Ταμείου Έκτακτων Αναγκών (ΕΤΑΕΑ).
(εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας
Ηλείας  κ. Χαράλαμπος Καφύρας)
4.    Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
(εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Ανάπτυξης & Αγροτικής
Οικονομίας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος)

5.    Έγκριση Πρακτικής Άσκησης σπουδαστών των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
(εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας
Αχαΐας  κ. Γρηγόριος Αλεξόπουλος)
6.    Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση άμεσων και επειγουσών  αναγκών δίμηνης απασχόλησης στη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
(εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας
Ηλείας  κ. Χαράλαμπος Καφύρας)


7.    Επικύρωση πρακτικών της  2ης /2013 και 4ης /2013  συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button