ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών του 2020 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδος

Τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών για το 2020 είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που θα συνεδριάσει την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14.30.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα.


Η ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων για το έτος 2020.
(εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση σεισμών για το έτος 2020.
(εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό για το έτος 2020.
(εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση:
α) 3ης τροποποίησης ετήσιου επενδυτικού προγράμματος έτους 2019 Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας χρηματοδοτούμενο από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (κ.α.π.) και χρηματοδότηση έργων Κ.Α.Π. από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
β) Πληρωμής έργων/μελετών 3ης τροποποίησης του ετήσιου επενδυτικού προγράμματος 2019 Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το χρονικό διάστημα από 01/01/2020 και μέχρι την κατάρτιση του επενδυτικού προγράμματος Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας έτους 2020 με τη διαδικασία των προκαταβολών.
(εισηγητής : Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης)

ΘΕΜΑ 5ο Προένταξη μίας μελέτης και μίας τεχνικής υπηρεσίας στο Ετήσιο Επενδυτικό Πρόγραμμα 2019 της Π.Ε Ηλείας/ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως ακολούθως:Μελέτη: «Μελέτη τμηματικής οριοθέτησης και διευθέτησης υδατορέματος «Λαγκάδι» εντός Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου Δήμου Ήλιδας».
Τεχνική Υπηρεσία: «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποστήριξη της Δ.Τ.Ε.Π.Ε. Ηλείας στην ωρίμανση μελετών για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και τη δημοπράτηση του έργου: Επανάχρηση πρώην εργοστασίου ΑΣΟ Πύργου σε Πολυχώρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης με τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας»

(εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτης Αθανάσιος)
Ειδικός Αγορητής για το θέμα: «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποστήριξη της Δ.Τ.Ε.Π.Ε. Ηλείας στην ωρίμανση μελετών για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και τη δημοπράτηση του έργου: Επανάχρηση πρώην εργοστασίου ΑΣΟ Πύργου σε Πολυχώρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης με τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας», Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας κ. Γιαννόπουλος Βασίλειος

ΘΕΜΑ 6ο «Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΘΙΝΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΥΠΟΕΡΓΟ: “ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΘΙΝΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ’’ Π/Υ: 74.200,00€ ΣΤΗ ΣΑΕΠ 401 ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΤΟΥΣ 2019»
(εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου εγκεκριμένου ευρωπαϊκού έργου “AUTHENTIC-OLIVE-NET” του διασυνοριακού / διακρατικού προγράμματος Interreg V/A Ελλάδα -Ιταλία 2014-2020.
(εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κ. Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης)


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button