Θέατρο

Περιφερειακό Φεστιβάλ Σχολικού Χοροθεάτρου στην Πάτρα

pol-sxoliko-xorotheatroΣτο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ετήσιου προγράμματος DAS- Το Χοροθέατρο στην εκπαίδευση 2016-2017 το οποίο τελεί υπό του πρωτοκόλλου συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, θα υλοποιηθεί το 7ο Φεστιβάλ Σχολικού Χοροθεάτρου –DAS στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 και ώρες 8:30-14:30.
Στο εν λόγω Φεστιβάλ συμμετέχουν σχολικές μονάδες από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Για πρώτη φορά στην πορεία του θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής του σε νηπιαγωγεία αλλά και σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής (κωφών) όπως επίσης και σε λύκεια.

Ο χώρος του θεάτρου Απόλλων επιλέχθηκε και ευγενώς παραχωρήθηκε από το Δήμο Πατρέων και την φετινή χρονιά λόγω της υψηλής πολιτιστικής και παιδαγωγικής αξίας του. Εντός του θεάτρου θα έχουν την ευκαιρία οι μικροί και μεγάλοι μαθητές να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η είσοδος επιτρέπεται στις σχολικές μονάδες που συμμετέχουν καθώς και κατόπιν προσκλήσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button