Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας: Το ταλέντο της κ. Σοφίας στην τραχανόπιτα και …το τραγούδι

Από το Περδικάκι σε όλο τον κόσμο! Ο πολιτισμός ταξιδεύει και μας ενώνει.
Αυτό το σπάνιο συναίσθημα ένιωσαν επισκέπτες του ορεινού Βάλτου οι οποίοι ξεναγήθηκαν στην περιοχή και ένιωσαν την πολύτιμη φιλοξενία των κατοίκων.
Ξεχωριστή στιγμή για τους επισκέπτες, όταν δοκίμασαν την περίφημη τραχανόπιτα της κ. Σοφίας. H καλόκαρδη γυναίκα συνόδευσε την πίτα της με ένα τραγούδι της περιοχής.
Ειναι βεβαιο ότι όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί θα ξαναγυρίσουν για να απολαύσουν την πίτα και να χαρούν την φιλοξενία της κ. Σοφίας.
Δειτε την σχετική ανάρτηση:
«23 επισκέπτες από διαφορετικές χώρες. Καθηγητές Πανεπιστημίου,ανώτερα στελέχη Κοινοβουλίων,καθηγητές και άλλοι, υποκλίθηκαν στην θερμή φιλοξενία μας και φυσικά στο ταλέντο της Σοφίας μας να παρουσιάζει την παρασκευή της παραδοσιακής τραχανοπιττας με τον διάσημο πια τραχανά Περδικακίου!!!»










