ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Πέντε εκατ. ευρώ για τις καταστροφές του οδικού δικτύου του Δ. Αγρινίου

Οι πιστώσεις δίνονται στην Περιφέρεια

Την ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με 5 εκατ. ευρώ για  έργα αποκατάστασης ζημιών που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε τμήματα του οδικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017, ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και θα διατεθούν για την αποκατάσταση ζημιών σε δρόμους των Δ.Ε. Αγρινίου, Παραβόλας, Παρακαμπυλίων, Αρακύνθου, Μακρυνείας και  Αγγελοκάστρου.

“Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης κινητοποιεί κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό μέσο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, χρηματοδοτεί και υλοποιεί κρίσιμα έργα στο οδικό δίκτυο για την ασφάλεια των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.”

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

  1. Για το Δ. Δ. Θεστιεων; ακούει ο κ. Ευθυμίου; εκείνο το ρέμα το μη οριοθετημενο που πλημμύρισε στη Κάτω Τραγανά όπου κάποιοι ευφυείς μηχανικοί, δημοτικοί άρχοντες έφτιαχναν γεφύρια με τσιμέντο σωλήνες και μπάζωμα τα, δρόμους μέσα στο ρέμα. Παρεμβάσεις, και μη ξεχάσουμε εκείνες οι διανοιξεις έχουν αφήσει κάτι κυβικά χωματων στους δρόμους. Τα πανηγύρια αργότερα το Σεπτέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close