Πειραιάς: Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου

Έφερε εκδορές στο πρόσωπο που αποδίδονται στην πτώση

Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος του 36χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με τον Προιστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα που διηνήργησε την νεκροψία – νεκροτομή, εντοπίστηκαν επίσης εκδορές και εκχυμώσεις που αποδίδονται στην πτώση του θύματος.

«Ο θάνατός του αποδίδεται σε πνιγμό εντός ύδατος, εν αναμονή κι άλλων εργαστηριακών εξετάσεων. Εντοπίστηκαν εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπό του, που πιθανόν να προκλήθηκαν από την πτώση», ανέφερε ο κ. Μπογιόκας.


Τον έσπρωξαν την ώρα που ξεκινούσε το πλοίο

«O άνθρωπος ήταν μέσα στο πλοίο και μάλλον δεν είχε εισιτήριο» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος περιέγραψε τις κινήσεις των δύο μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που έσπρωξαν πάνω από τον καταπέλτη τον άτυχο 36χρονο, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά.

«Όλοι φωνάζαμε τι κάνεις, τι κάνεις» αποκάλυψε λέγοντας ότι ακόμα και μετά που ξεκίνησε το πλοίο και η δίνη της προπέλας παρέσυρε τον άνδρα στο νερό ο αξιωματικός του καταστρώματος αφού έριξε μια ματιά έδωσε εντολή να ξεκινήσει το πλοίο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κοντορούσης, Χαρά Γιαννοπούλου, ertnews.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Πειραιάς