Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Η Πράσινη επιλογή για τη Δυτική Ελλάδα»: Συνέδριο το καλοκαίρι στην Πάτρα

Η Εφημερίδα «Γνώμη» και ο Όμιλος Επικοινωνίας «Plus Media», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, πραγματοποιούν το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο στη Δυτική Ελλάδα, για την Πράσινη Οικονομία και την Αειφόρο Ανάπτυξη καθώς και τις Υποδομές των Μεταφορών και της Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Το Συνέδριο υπό τον τίτλο «Η Πράσινη επιλογή για τη Δυτική Ελλάδα» θα λάβει χώρα στην Πάτρα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Η προετοιμασία του έχει ήδη ξεκινήσει, με μεγάλη συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής, επιστημονικών και συμβουλευτικών οργανώσεων και φορέων.

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται συνεχώς για την πρόοδο των προετοιμασιών, για τη συνδιαμόρφωση της ατζέντας και των ενοτήτων του διημέρου, καθώς και για τον τρόπο συμμετοχής.

Η αξιοπιστία των συνδιοργανωτών και των συμμετεχόντων εγγυάται την επιτυχία του εγχειρήματος και την επίτευξη του Στόχου του Συνεδρίου: την κατάρτιση ενός συγκεκριμένου και ουσιαστικού πλαισίου δράσης για το Περιβάλλον και τους Πολίτες, μέσω της εξαγωγής ουσιαστικών συμπερασμάτων και προτάσεων που θα προκύψουν από τον ειλικρινή διάλογο μεταξύ φορέων και Πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button