Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Σήμερα η απόφαση για την τύχη του πρώην παρουσιαστή Αθηναϊκού ΜΜΕ – Απείλησε πως θα αυτοκτονήσει

Σήμερα αναμένεται να κριθεί η τύχη του γνωστού Αχαιού, πρώην παρουσιαστή Πανελλαδικού Τηλεοπτικού Σταθμού, ο οποίος όπως έγραψε το tempo24.news, μεταφέρθηκε στη Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου, μετά την εκδήλωση της πρόθεσης να αυτοκτονήσει, κοινοποιώντας τη μέσω αναρτήσεων στο Facebook.

Η περίπτωση του άνδρα που παραμένει νοσηλευόμενος, κατά πληροφορίες θα εξεταστεί σήμερα από τον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ο Δημόσιος Λειτουργός, αφού αξιολογήσει και εξετάσει τα ευρήματα της Ψυχιατρικής Γνωμάτευσης των επιστημών της κλινικής του ΠΓΝΠ, θα λάβει απόφαση είτε για παράταση της νοσηλείας του, είτε για την κατ’ οίκον συνέχιση της θεραπευτικής αγωγής.

Η Ψυχιατρική έκθεση μεταξύ άλλων σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι σε γνώση του tempo24.news, αναφέρει πως ο ασθενής «πάσχει από ψυχική διαταραχή». Για το λόγο αυτό κρίνεται «απαραίτητη η νοσηλεία του, για να αποτραπούν πράξεις βίας κατά του ίδιου ή τρίτων. Ως εκ τούτου πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ακούσια νοσηλεία του, στη Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου».

Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως ο ασθενής δεν είναι σε θέση, να κρίνει την κατάσταση της υγείας του και εκτιμάται πως η έλλειψη νοσηλείας του, θα έχει ως συνέπεια να αποκλεισθεί η θεραπεία του ή να επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας την περασμένη Τετάρτη, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μηνύματα, στα οποία έγραφε «Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο», «Σκέφτομαι να βάλω τέλος στη ζωή μου».

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις εντοπίστηκαν και διερευνήθηκαν, αρχικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία στη συνέχεια, ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Το στίγμα «έδειχνε» σπίτι, σε περιοχή της πόλης του Αιγίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν τον άνδρα και αφού ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο.

Πηγή: tempo24.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button