Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Ψάχνουν τοξική ουσία όπως η κεταμίνη για τον θάνατο της Μαλένας

Τόσο σε κύκλους της αστυνομίας, όσο και των ιατροδικαστών υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για την ύπαρξη τοξικών ουσιών, όπως της κεταμίνης (ή άλλης) που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλιο του 2021

Νέα στοιχεία σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο και της Μαλένας, του ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Σύμφωνα σε όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Live News από τον αστυνομικό συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, τη δεδομένη χρονική στιγμή στο τραπέζι έχει τεθεί η περίπτωση εκταφής της Μαλένας, καθώς τόσο σε κύκλους της αστυνομίας, όσο και των ιατροδικαστών υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για την ύπαρξη τοξικών ουσιών, όπως της κεταμίνης (ή άλλης) που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλιο του 2021 και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» με λευχαιμία.


Γιατί είναι πιθανή η εκταφή της Μαλένας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γιατροί και αστυνομικοί εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εκταφής της Μαλένας, προκειμένου να καταλήξουν με στοιχεία αν η Μαλένα πέθανε από λευχαιμία ή από ανθρώπινο χέρι. Οι δύο λόγοι που θεωρείται πιθανή η εκταφή της είναι οι εξής:

Να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της Μαλένας για να εντοπίσουν τα όποια υπολείμματα της ουσίας

Να εξετάσουν τους ιστούς του παιδιού, ώστε να εντοπιστεί επίσης η ουσία

Οπως έχουν εδώ και καιρό επισημάνει ιατροδικαστές όπως ο Γρηγόρης Λέων, η Μαλένα είχε ασφυκτικό θάνατο. Ωστόσο τώρα έχει προκύψει ένα θέμα που προβληματίζει ιδιαίτερα τους γιατρούς και το οποίο επίσης δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στους αστυνομικούς.

reader.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button