ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Πήγε στο νοσοκομείο με πόνους, δεν τον δέχτηκαν λόγω μη εφημερίας και πέθανε

Νεκρός 49χρονος-«Υπό διερεύνηση η καταγγελία» λέει ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

«Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα σχετικά με το τι συνέβη με τον άτυχο 49χρονο».

Τα παραπάνω λέει στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας Ηλίας Θεοδωρόπουλος σχετικά με το θάνατο του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου ο οποίος έσβησε από οξύ έμφραγμα (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις) παρά το γεγονός κατάφερε να φτάσει οδηγώντας μόνος του στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».


Εκει όμως, σύμφωνα με τις καταγγελίες συγγενών του, δεν πήρε την παραμικρή βοήθεια καθώς του είπαν ότι το νοσοκομείο ήταν εκτός εφημερίας και έπρεπε να πάει στο Ρίο.

«Σύμφωνα με όσα μου έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, καθώς όπως σας είπα το περιστατικό διερευνάται ενδελεχώς, ο ασθενής έφτασε μόνος του με τα πόδια στο νοσοκομείο και δεν έδωσε την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο τόσο πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ανέφερε ότι είχε πόνο στην πλάτη και δύσπνοια αλλά είπε ότι είχε πάει σε γιατρό εξωτερικό ο οποίος του είχε αναφέρει ότι έχει κάποια ψύξη.

Με βάση αυτά τα δεδομένα τού αναφέρθηκε ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του υποδείχθηκε να πάει στο Ρίο προκειμένου να μπορέσει να κάνει τις εξετάσεις που πρέπει. Στηρίχθηκαν για αυτό στην οπτική του εικόνα και σε αυτό που ανέφερε σε σχέση με την ψύξη και την εκτίμηση του ιδιώτη γιατρού.

Σαφέστατα είναι ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την διερεύνησή του. Το νοσοκομείο μας ακόμη και όταν είναι εκτός εφημερίας ή σε μικρή εφημερία προφανώς δέχεται και αντιμετωπίζει περιστατικά έκτακτα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης όπως είναι ένα έμφραγμα ή ένα τροχαίο», αναφερει στη δήλωση του στο thebest.gr, διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button