Πένθος για την 48χρονη διαφημίστρια που απεγκλωβίστηκε νεκρή από το Ι.Χ. της που έπεσε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει ο θάνατος της 48χρονης γυναίκας, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από το Μώλο της Αγίου Νικολάου το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Πρόκειται για τη διαφημίστρια Μαρία Καραγιάννη, μητέρα δύο παιδιών, η οποία είχε εργαστεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης στον χώρο της διαφήμισης και τελευταία και στον Ομιλο Plus Media.
Το Ι.Χ. που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, έπεσε στο Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας το μεσημέρι της Κυριακής, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται.


Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την μοιραία «βουτιά», η 48χρονη οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από ιδιώτη δύτη και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο, ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα της Πάτρας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

pelop.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 48χρονη παλιό λιμάνι Πάτρα Πνίγηκε