Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Κύμα συμπαράστασης για τον Κωνσταντίνο – Ουρά οι αιμοδότες για τον νέο φοιτητή που παλεύει με τη λευχαιμία

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Πατρινών στην έκκληση για αιμοδοσία του 19χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με Οξεία Μυελογενή Λευχαιμία.

Η έκκληση για αίμα κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες μέσω του διαδικτύου και ευαισθητοποίησε πλήθος ενεργών πολιτών, οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους για να βοηθήσουν ένα νέο παιδί που παλεύει, να αντιμετωπίσει την αρρώστια του.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος έχει εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων με 18.284 μόρια.

Όπως πληροφορείται στο thebest.gr, δεκάδες Πατρινοί συρρέουν στην Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για να δώσουν αίμα και αιμοπετάλια, ώστε ο Κωνσταντίνος να είναι γερός και ικανός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συνάνθρωπο, ως γιατρός.

Να σημειωθεί ότι αίμα μπορεί να δοθεί σε οιοδήποτε νοσοκομείο με την ένδειξη «Για τον ασθενή Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο» στο νοσοκομείο του Ρίου. Αιμοπετάλια μόνο στο νοσοκομείο.

Όσοι θέλουν να προσφέρουν αίμα και αιμοπετάλια για τον Κωνσταντίνο, καλό θα είναι να επικοινωνούν προηγουμένως με τα τηλέφωνα της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου του Ρίου: 2613 603 667, 668, 669, 644.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button