Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Γιατρός “φόρτωνε” ΑΜΚΑ ασφαλισμένων με… ναρκωτικές ουσίες

Μια ακόμη υπόθεση με επίορκο γιατρό έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς φαίνεται πως έχει εμπλακεί σε αλισβερίσι με ναρκωτικά!

Ο εν λόγω γιατρός , όπως αποκαλύφθηκε, χρησιμοποιούσε το ΑΜΚΑ πελατών του για να συνταγογραφεί ναρκωτικές ουσίες τις οποίες στην συνέχεια διοχέτευε -προφανώς- σε “πελάτες” του!

Η έρευνα για την δράση του γιατρού ξεκίνησε όταν ασφαλισμένοι διαπίστωσαν πως τους είχαν “χρεωθεί” ναρκωτικά φάρμακα, χωρίς βεβαίως οι ίδιοι να τα έχουν ζητήσει και πολύ περισσότερο να τα έχουν χρησιμοποιήσει.

Η ιστορία του γιατρού έφθασε και στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, καθώς είναι ενεργό μέλος του.

Πολίτες από την Πάτρα, τον Πύργο ακόμη και την Χίο έχουν ενημερώσει τον Πατρινό Ιατρικό Σύλλογο πως έχουν εγγραφεί στο μητρώο τους ναρκωτικές ουσίες!

Να σημειωθεί πως για μεγάλο χρονικό διάστημα ο γιατρός προέβαινε σε τέτοιες ενέργειες και παρότι είχε ενημερωθεί έως και η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ δεν ερεύνησε το θέμα.

Πάντως ο πατρινός γιατρός έχει κληθεί να απολογηθεί στο Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου και κινδυνεύει με διαγραφή από μέλος του.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, φαίνεται πως η δράση του γιατρού είχε επεκταθεί σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς οι καταγγελίες προς τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών “πέφτουν βροχή” . Μέχρι τώρα 4 τουλάχιστον ασφαλισμένοι έχουν εγγράφως και επωνύμως καταγγείλει πως ο γιατρός χρησιμοποίησε το ΑΜΚΑ τους , χωρίς να γνωρίζουν τίποτα., ενώ και πολλοί άλλοι έχουν ενημερώσει τηλεφωνικά.

Μάλιστα , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η …δράση του γιατρού είχε και στο παρελθόν απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται περισσότερες αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες για τον …πολυγραφότατο γιατρό, δεδομένου ότι υπάρχει και δικαστική έρευνα μετά την γνωστοποιήση του γεγονότος στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

https://tempo24.news/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button