Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Αρνήθηκε να κηδέψει τον αδελφό του – Η σορός έμεινε στα αζήτητα 13 μέρες

Στα αζήτητα του νεκροτομείου στο νοσοκομείο του Ρίου παρέμεινε για περισσότερες από δέκα ημέρες η σορός ενός γνωστού 60χρονου πατρινού, καθώς παρά την προσπάθεια των φίλων του για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της ταφής του, ο αδερφός του επικαλούμενος διάφορα προβλήματα αρνείτο να εμφανιστεί.

ο αδερφός του 60χρονου ειδοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή για τον θάνατο του , αλλά προφασίστηκε απουσία στο εξωτερικό. Λίγες ημέρες αργότερα οι φίλοι του εκλιπόντος παρέδωσαν την ταυτότητά του στα αρμόδια όργανα ,ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

Παρόλα αυτά, τα 24ωρα περνούσαν και παρά τις συνεχείς οχλήσεις των φίλων του 60χρονου στον αδερφό του, αυτός απέφευγε να απαντήσει στις τηλεφωνικές κλήσεις .

Πέρασαν 10 μέρες και η σορός παρέμενε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν οι φίλοι του εκλιπόντος να επισκεφτούν τον αδερφό του από τον οποίον άκουσαν ότι αδυνατεί να προχωρήσει τις διαδικασίες για την κηδεία καθώς είχε οικονομικά προβλήματα . Κάτι τέτοιο για τους φίλους του 60χρονου δεν ίσχυε.

patrastimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button