ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Δ. Καπώνης: “Οι αξίες του Κινήματος μας ήταν και θα παραμείνουν αδιαπραγμάτευτες”

Σε δήλωση για την ιστορική ημερομηνία της 3ης Σεπτεμβρίου, προέβη ο Δημοσθένης Καπώνης, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Ο κ. Καπώνης τονίζει πως οι αξίες του Κινήματος ήταν και θα είναι η ταυτότητα του κόμματος και θα παραμείνουν η “σημαία” ώστε να πορεύονται στον δρόμο της προόδου.

Αναλυτική η δήλωση του κ. Καπώνη:

“3 του Σεπτέμβρη

Μέρα αναστοχασμού σε βάθος, με το παρελθόν το παρόν και το μέλλον πάνω στο τραπέζι και την διακήρυξη της, επίκαιρη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής στην πρώτη γραμμή, για την προάσπιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, την διασφάλιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων και την παραγωγή εθνικού πλούτου με κανόνες βιωσιμότητας και αειφορίας.

Οι αξίες του Κινήματος μας ήταν και θα παραμένουν αδιαπραγμάτευτες ενώ η αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού δεν μπορεί να είναι αντικείμενο συναλλαγών και ευκαιριακών συμφωνιών.
Ήταν είναι και θα είναι η ταυτότητα μας, η σημαία μας.

Εθνικά υπερήφανοι και πολιτικά παρόντες συνεχίζουμε να πορευόμαστε τον δρόμο της προόδου, της Δημοκρατίας και της προκοπής του Ελληνισμού, από όποια θέση και αν βρισκόμαστε, από οποίο μετερίζι και αν μαχόμαστε, χωρίς ιδεοληψίες και κομματικές αγκυλώσεις.

Η παρακαταθήκη του ηγέτη της παράταξης μας Ανδρέα Παπανδρέου, εξακολουθεί να μας οδηγεί και να μας εμπνέει”.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close