Αυτοδιοίκηση

Παρουσίαση υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

po-ninenteyksi-kke-agrinio1Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε πριν από λίγη ώρα στην παλιά αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιου του Αγρινίου, για την παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα αφού όπως έγινε γνωστό θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις. αφού βασικός στόχος του κόμματος είναι να υπάρξουν αξιόμαχα και όσο το δυνατόν πληρέστερα ψηφοδέλτια σε κάθε δήμο της Αιτωλοακαρνανίας.

Η συνέντευξη έγινε παρουσία κορυφαίων στελεχών του κόμματος και συγκεκριμένα του Ν. Καραθανασόπουλου υποψήφιου Περιφερειάρχη και βουλευτή Αχαίας , του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Κοτοπούλη, του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Τίμου Παπανικολάου, του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Σολτάτου, του βουλευτή Νίκου Μωραΐτη , των Συμβούλων της ΛΑΣ στο Αγρίνιο κ. Νικάκη και Δήμα κ.α. Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης και σε δυο ακόμη δήμους τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, όπου θα είναι και πάλι υποψήφιος ο εκπαιδευτικός, συνδικαλιστής και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Θ. Μαργαρίτης και στον δήμο Ξηρομερου όπου θα είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου ο μικροεπαγγελματίας Μ. Βότσης. Όπως ανακοινώθηκε ειδικότερα για τον δήμο του Αγρινίου, θα γίνει ξεχωριστή παρουσίαση και εφ’όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με την παρουσία της ΛΑΣ, την στάση της απέναντι στην Αυτοδιοίκηση και τις ανάγκες του δήμου κλπ.

po-ninenteyksi-kke-agrinio3Οι υποψήφιοι σημείωσαν με έμφαση την συνεπή, όπως χαρακτήρισαν στάση του ΚΚΕ σε πολλά και καίρια ζητήματα στα οποία όπως τόνισαν επιβεβαιώθηκε, όπως π.χ. στα προβλήματα των αγροτών, με τον Νίκο Μωραΐτη να λέει μάλιστα πως “απαιτείται” οι αγρότες να στηρίξουν τους υποψηφίους του ΚΚΕ.

Ο κ. Καραθανασόπολους από την πλευρά του, κάλεσε τους πολίτες να απεγκλωβιστούν από το δίπολο που  επιχειρείται να δημιουργηθεί μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Τόνισε μάλιστα πως οι πολίτες πρέπει να αντιληφθούν πως η αποδυνάμωση του ΚΚΕ είναι σε βάρος του λαού και πως το κόμμα έχει έναν συνολικό σχεδιασμό για την αναδιανομή του πλούτου , την λαϊκή οικονομία με αυτάρκεια και ενίσχυση της παράγωγης που θα έχει στα χέρια του ο ίδιος ο λαός.

Ο δραστήριος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σολτάτος από την πλευρά του, που όπως φαίνεται δεν θα είναι υποψήφιος φέτος, έκανε λόγο για εποικοδομητική συνεργασία που είχε με τις δυνάμεις του ΚΚΕ, μια συνεργασία που θα συνεχιστεί.

po-ninenteyksi-kke-agrinio2Ο κ. Νικάκης, επικεφαλής της ΛΑΣ Αγρινίου μέχρι τον Μάιο, τόνισε με νόημα πως οι υποψήφιοι του ΚΚΕ δεν κρύβονται ως προς το που ανήκουν και δεν “κοροϊδεύουν με χρίσματα και δήθεν ανεξάρτητες υποψηφιότητες”.

Να σημειωθεί πως σε ερώτημα που έγινε ως προς τις επιλογές του κόμματος ειδικά στο Αγρίνιο, όπου το 2010 είχε πολύ υψηλό ποσοστό, απαντήθηκε πως “δεν υπάρχει επετηρίδα” και πως το ΚΚΕ κρίνει ανάλογα με τις πολιτικές συνθήκες και το περιβάλλον που υπάρχει και που τώρα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το 2010.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button