ΕξελίξειςΠολιτική

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Χατζημαρκάκη στο Αγρίνιο

po-xatsimarkakis-agrinio‏

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό από τον φορέα που εκπροσωπεί τις επιχειρήσεις του νομού μας, παρουσίασε σήμερα το βιβλίο του “Παράγων Ελλας” ο ευρωβουλευτής με τους Φιλελεύθερους της Γερμανίας στην Ευρωβουλή Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Το βιβλίο περιστρέφεται γύρω από τις θεμελιώδεις αξίες που εκπροσωπεί η Ελλάδα ως “μαγιά στη ζύμη της Ευρώπης”, όπως ανέφερε ο πρόεδρος πλέον του σχηματισμού Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες που φιλοδοξεί να επηρεάσει τα ευρωπαϊκά πράγματα πέρα από ιδεολογίες αλλά με βάση αρχές όπως είπε ο συγγραφέας του.

Προλόγισε την παρουσίαση του βιβλίου του ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κ. Μπόκας που έκανε λόγο για έναν ευρωβουλευτή που έχει επισκεφτεί 7 ή 8 φορές την περιοχή μας και αποτελεί θετικό πρέσβη στο εξωτερικό.

Ο κ. Χατζημαρκάκης και στη παρουσίαση αρχών όπως η αυτάρκεια που υπήρξε θεμελιώδης για τους Έλληνες διαχρονικά αλλά και στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα έκανε λόγο για την ευκαιρία να πάψουν τα άσχημα στερεότυπα ειδικά των Γερμανών για τη χώρα μας και να σταματήσει η παραπληροφόρηση που έχει σαν αποτέλεσμα η Ευρώπη να έχει στρεβλή εντελώς εικόνα για το Ελληνικό ζήτημα. Έθεσε σαν αρχή του νέου σχηματισμού του οποίου ηγείται την αλλαγή της ίδιας της εκπροσώπησης στο Ευρωκοινοβούλιο μέσω μια νέας πλειοψηφίας που θα είναι πέρα από ιδεολογικές περιχαρακώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button