Γεγονότα

Παρουσιάστηκε το αυτόματο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δημοτικό Πάρκινγκ Αγρινίου (φωτο & video)

aftomato-systima-parking (14)

Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί το νέο αυτόματο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δημοτικό Πάρκινγκ Αγρινίου, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου.

Τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος παρουσίασε στον Δήμαρχο Αγρινίου, ο μηχανικός Κώστας Ταμπάκης.

Βασική αλλαγή που φέρνει το νέο σύστημα είναι ότι πλέον δεν απαιτείται η παρέμβαση υπαλλήλου του Δημοτικού Πάρκινγκ για να σηκωθεί η μπάρα κατά την έξοδο, παρά μόνο να εισχωρήσει στο μηχάνημα το χαρτάκι που έλαβε κατά την είσοδό του στο χώρο του πάρκινγκ.

Το νέο σύστημα πληρωμής για γρήγορη και ομαλή έκδοση εισιτήριων, προϋπολογισμού 73.160.00 ευρώ, προβλέπει είτε αυτόματη πληρωμή, ή μέσω προπληρωμένων καρτών διαρκείας ή με χρεωστικές κάρτες. Περιλαμβάνει ακόμη ειδική οθόνη με οδηγίες χρήσης για τους οδηγούς.Τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος εξήγησε στον Δήμαρχο Αγρινίου, ο μηχανικός Κώστας Ταμπάκης.

Στο εκσυγχρονισμό του συστήματος αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: Με στοχευμένες κινήσεις καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό και σύγχρονο δημοτικό πάρκινγκ. Πιστεύω ότι οι Αγρινιώτες και οι επισκέπτες εξυπηρετούνται πλέον σε έναν καλαίσθητο και σίγουρα αναβαθμισμένο χώρο. Το σημαντικότερο είναι ότι μέσα στο επόμενο μήνα το πάρκινγκ θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση ενώ σε λίγο καιρό θα υπάρχουν θέσεις και για ηλεκτρικά ποδήλατα. Όλα αυτά με πολύ μικρό αντίτιμο«.

Το Δημοτικό Πάρκινγκ έχει 220 θέσεις στάθμευσης και συνολικά 6 θέσεις ΑΜΕΑ. Πρόσφατα ανακαινίστηκε με την δημιουργία θέσεων αναμονής για το κοινό, αλλαγή του φωτισμού με σύγχρονα φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας και αναμόρφωση του χώρου όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Εταιρείας Στάθμευσης Αγρινίου Γιώργος Αλεξόπουλος: «Το νέο σύστημα όπως κι εσείς διαπιστώσατε διευκολύνει τους πολίτες και είναι εύκολο στην λειτουργία του. Από το 2014, όταν ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή, κατεβάσαμε τις τιμές και είμαστε πλέον το φθηνότερο δημοτικό πάρκινγκ στην Ελλάδα».

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της παρουσίασης ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, όπως και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Στάθμευσης του Δήμου Αγρινίου, Γιώργος Αλεξόπουλος:

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Φωτογραφίες από την παρουσίαση:

aftomato-systima-parking (1)

aftomato-systima-parking (2)

aftomato-systima-parking (3)

aftomato-systima-parking (4)

aftomato-systima-parking (5)

aftomato-systima-parking (6)

aftomato-systima-parking (7)

aftomato-systima-parking (8)

aftomato-systima-parking (9)

aftomato-systima-parking (10)

aftomato-systima-parking (11)

aftomato-systima-parking (12)

aftomato-systima-parking (13)

parousiasi-aftomato-sistima-stathmefsis (1)

parousiasi-aftomato-sistima-stathmefsis (2)

parousiasi-aftomato-sistima-stathmefsis (3)

parousiasi-aftomato-sistima-stathmefsis (4)

parousiasi-aftomato-sistima-stathmefsis (5)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button