ΠολιτισμόςΡοή ΕιδήσεωνΤέχνες

Παρουσιάστηκε και στην Αθήνα το βιβλίο του Παναγιώτη Κατσούλη (φωτο)

Το βιβλίο του πρώην Δημάρχου Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, με τίτλο «1940 – 1950 Φωτεινές και σκοτεινές ημέρες στην περιοχή Μεσολογγίου» παρουσιάστηκε και στην Αθήνα. Ο ίδιος το γνωστοποίησε στο προφίλ του στο facebook γράφοντας συγκεκριμένα:

“Παρουσία του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Ναπολέων Μαραβέγια, του βουλευτή Αιτωλ/νιας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλ/νιας Σπήλιου Λιβανού, της Μαριάνας Κατράκη και του Ιωάννη Δεσποτίδη, του ιδρυτή της Πινακοθήκης Χ&Σ Μοσχανδρέου Χρήστου Μοσχανδρέου, του Προέδρου Γιώργου Αντύπα καθώς και μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής, του εκπροσώπου της οικογενείας Χ. Τρικούπη Γαβριήλ Κοκολίνη, μελών του Δ.Σ. και του Προέδρου της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτη Χολή, ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων απ’ όλη την Αιτωλοακαρνανία, καθώς και πλήθους συμπατριωτών απ’ όλο το Νομό και το δήμο Μεσολογγίου που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Κατσούλη «1940 – 1950 Φωτεινές και σκοτεινές ημέρες στην περιοχή Μεσολογγίου».

Την παρουσίαση διοργάνωσαν από κοινού η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε.) και η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ..ΣΥ), ενώ το βιβλίο παρουσίασαν η Μεσολογγίτισσα φιλόλογος Ελένη Χολέβα, ο εκπαιδευτικός και Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Απογόνων των Ελευθέρων Πολιορκημένων Κώστας Καρκανιάς, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ιστορικός ερευνητής- συγγραφέας και ο Νίκος Μήτσης, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας. Την εκδήλωση συντόνιζε ο καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας Παναγιώτης Κοντός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους διοργανωτές της εκδήλωσης – παρουσίασης και στους δεκάδες συμπατριώτες Αιτωλοακαρνάνες που μας τίμησαν με την παρουσία τους”.

Δείτε φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button