Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Την Τρίτη 19 Μαρτίου η παρουσίαση ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του Νεκτάριου Φαρμάκη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες παρουσίασης των υποψηφίων του σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία. Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο του στην Αιτωλοακαρνανία θα παρουσιαστεί στο Αγρίνιο την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί στην Πάτρα για τις 20 Μαρτίου 2019 η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αχαΐας, η οποία όμως για λόγους “ανωτέρας βίας” όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός, δεν θα πραγματοποιηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης με αυτές και αυτούς που “ξέρουν, θέλουν και μπορούν”

Την παρουσίαση του βασικού κορμού των ψηφοδελτίων της στις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιήσει στις 18 και 19 Μαρτίου 2019 η περιφερειακή παράταξη “ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ” του Νεκτάριου Φαρμάκη.

«Τα ψηφοδέλτιά μας απαρτίζονται από διαφορετικές και ξεχωριστές προσωπικότητες, που όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Ξέρουν, θέλουν και μπορούν να κάνουν πράξη την αυτονόητη επανάσταση της λογικής που έχει ανάγκη ο τόπος μας» σημειώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, εκφράζοντας την βεβαιότητά του για τη δυναμική των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, που στο σύνολό τους προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών και είναι στελέχη με διακριτό αποτύπωμα στους επαγγελματικούς χώρους που ανήκουν, καθώς και στην κοινωνική και πολιτική δράση τους.

«Οι υποψήφιοι της παράταξής μας ξέρουν ότι η ψήφος δεν είναι μόνο τιμή και επιβράβευση αλλά και μεγάλη ευθύνη. Την ευθύνη που όλοι μαζί κουβαλάμε να μετατραπεί η Δυτική Ελλάδα σε τόπο προκοπής και ανάπτυξης για όλους και ειδικά για τους νέους και δημιουργικούς ανθρώπους» προσθέτει ο κ. Φαρμάκης.

Σημειώνεται πως η παρουσίαση των ψηφοδελτίων θα γίνει ως εξής:

  • Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στον Πύργο (Θεματικό Πάρκο Ξυστρή), ώρα 19:00
  • Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στο Αγρίνιο (Παπαστράτειο Μέγαρο), ώρα 20:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button