Θέατρο

Παρουσίαση συλλογής ερωτικών αφηγημάτων στο Αγρίνιο

ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΤΣΙΟΥ (1)

Η ποιήτρια και ηθοποιός Σίσσυ Δούτσιου διαβάζει αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο “Η Ηδονοβλεψίας”, την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00 στο εναλλακτικό Καφενείο Σείριος επί της οδού Π. Σούλου 3 στο Αγρίνιο.

Ηχητικά Περιβάλλοντα από την Lady Magda
Visual Art: Void Optical Art Laboratory
Διοργάνωση: εκδόσεις Κενότητα

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
H Ηδονοβλεψίας είναι μια συλλογή ερωτικών αφηγημάτων της ποιήτριας και ηθοποιού Σίσσυ Δουτσίου που δημοσιεύθηκαν σταδιακά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην επιθεώρηση πολιτισμού ΕΝΕΚΕΝ και κυκλοφορούν φέτος σε βιβλίο από τις εκδόσεις Κενότητα.

ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΤΣΙΟΥ (2)

Ερεθισμένα κορίτσια ταξιδεύουν στις πόλεις της Ευρώπης απολαμβάνοντας κάθε πιθανή ερωτική φαντασίωση και διαστροφή. Μια γυναίκα ηδονοβλεψίας, διοργανώνει ή παρατηρεί σεξουαλικά όργια αναζητώντας την ευαισθησία και την προσμονή της ηδονής. Η κυριαρχία της ερωτικής σκηνής, οι υλιστικές αυταπάτες του Δυτικού κόσμου, παραζαλισμένοι ερεθισμένοι άντρες, διεφθαρμένα κορίτσια, σώματα που θυσιάζονται, παραδίδονται με αθωότητα στο θρίαμβο της διονυσιακής φαντασίωσης.

ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΤΣΙΟΥ (3)

Απώτερος στόχος αυτών των διηγημάτων είναι η καταγραφή τολμηρών φαντασιώσεων και ακαταμάχητων οργίων.

Η Ηδονοβλεψίας τολμά τις πιο παρακινδυνευμένες περιγραφές, εκθέτει ασυνήθιστες καταστάσεις, διατυπώνει λεπτομέρειες από κορμιά και λόγια που δημιουργούν ένα μονοπάτι για να περιπλανηθούμε στις πιο απόκρυφες πλευρές της σύγχρονης ζωής. Μια ευδαιμονία που πηγάζει από την ανωμαλία, από την απατηλή λάμψη της νεότητας, από το σπάσιμο των κανόνων.

Δημοσίευση2

εξώφυλλο

ηδονοβλεψιας facebook promo OK

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button