Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παρών στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας έδωσε το «παρών» στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Σύσσωμο το προεδρείο του Συλλόγου ένωσε την φωνή του με τους άλλους εργαζόμενους «στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους», όπως τονίζει και η σχετική ενημέρωση:


«Κάθε χρόνο η ΔΕΘ αποτελεί πεδίο φιλολαϊκών εξαγγελιών για την εκάστοτε Κυβέρνηση και πεδίο διεκδικήσεων για τους εργαζόμενους. Στην δύσκολη συγκυρία που ζούμε με την συνεχή άνοδο των τιμών σε όλα τα προϊόντα, η οικονομική πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης εξαντλείται στο να μοιράζει ψίχουλα κυρίως με την μορφή επιδομάτων οδηγώντας σε φτωχοποίηση τους εργαζόμενους.

Στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που έγινε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ κύριο αίτημα των εργαζομένων που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ήταν οι γενναίες αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Με μία πολύ μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση ζήτησαν να μπει τέλος στην ακρίβεια που οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση, να πάψει να εξαρτάται η ζωή τους από VOUCHERS και PASS.

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας έδωσε το παρόν και σε αυτή την κινητοποίηση των εργαζομένων. Σύσσωμο το προεδρείο του Συλλόγου ένωσε την φωνή του με τους άλλους εργαζόμενους στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

Την κρίση δεν θα πληρώνουν πάντα οι εργαζόμενοι. Είναι η ώρα να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες.

Σήμερα με πληθωρισμό πάνω από 12% είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΤΟ  Δ.Σ.»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button